Αεροδρόμιοο Ρόδου

Σας παρέχουμε ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στη Ρόδο από κορυφαίες μάρκες με πολυτελή χαρακτηριστικά: κομψή εμφάνιση, άνετα καθίσματα, βελούδινο εσωτερικό και ισχυρός κινητήρας. Το πολυτελές SUV χωράει συνήθως 5 άτομα, με 2 μεγάλες βαλίτσες ή μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτόματο μίνι βαν για 9 ταξιδιώτες με 9 βαλίτσες. Θα βρείτε επίσης αυτοκίνητα πολυτελείας, cabrio και crossover, ανάλογα με την περιοχή που νοικιάζετε.

Συγκρίνετε τιμές μεταξύ δημοφιλών μοντέλων στην αγορά όπως Mercedes S-Class, Porsche Carrera 911, Porsche Cayenne, Range Rover, Mercedes-benz GLE, BMW 420I cabrio, Mercedes V-Class και άλλα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα οδηγήσετε το μοντέλο της επιλογής σας καθώς εγγυόμαστε το ακριβές όχημα. Ο οδηγός μας θα περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Ρόδου, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας γραμμένο πάνω για να σας συναντήσει και να σας συνοδεύσει στο αυτοκίνητό σας.

Νοικιάστε το πολυτελές σας αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Ρόδου για τις διακοπές ή την περιπέτειά σας στις καλύτερες τιμές και εξερευνήστε το όμορφο νησί με τις αμμώδεις παραλίες. Καυχιόμαστε συγκεκριμένα ότι ανταποκρινόμαστε γρήγορα/γρήγορα αντιδρούμε. Μιλάμε για λεπτά, ούτε για μισή ώρα.

24/7 Ομάδα υποστήριξης Ευέλικτη πολιτική ακύρωσης. Γρήγορη & εύκολη κράτηση.