ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑ

Πού είναι η επόμενη περιπέτειά σας;

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΩΦΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Προσφέρουμε μια ασφαλή και πολυτελή εμπειρία!

μίνι βαν ενοικίαση αυτοκινήτου
ενοικίαση σπορ αυτοκινήτου
ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων
ενοικίαση αυτοκινήτου suv

Ταξιδέψτε με στυλ

… φτάστε με κομψότητα

H “Premium” είναι μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και υπηρεσιών σοφέρ η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, διαθέτοντας υποκαταστήματα σε πολλές πόλεις (όπως η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη κ.α.). Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε συνεχώς στους πελάτες μας εξαιρετικά αυτοκίνητα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες, μέσω μιας φιλικής επικοινωνίας και διασφαλίζει ξέγνοιαστες ενοικιάσεις.

εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως στόχο να καλυψει το κενό της αγοράς στον τομέα των πολυτελών ενοικιάσεων. Το προσωπικό της εταιρίας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες με άρτια γνώση στο αντικείμενο και σχολαστικοί ως προς την λεπτομέρεια και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Εστιάζουμε στη λεπτομέρεια και επικεντρωνόμαστε στη θετική σας εμπειρία.

premium λογότυπο

ΕΠΙΛΕΞΤΕ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Θα σας συναντήσουμε εκεί

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΩΦΕΡ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εμπειρία V.I.P καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας

Είμαστε η πιο αξιόπιστη υπηρεσία οδηγών στην Αθήνα που θα κάνει το ταξίδι σας στην Ελλάδα μια άνετη και χωρίς άγχος εμπειρία. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας παρέχουν ευγενική εξυπηρέτηση και διακρίνονται για την καλοσύνη, την υπομονή και την ηρεμία τους.

Γνωρίζοντας τα πάντα για την Αθήνα και διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα πολυτελών οχημάτων, εγγυόμαστε μια ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία εξερεύνησης των όμορφων παραλιών της Αθήνας και της διάσημης νυχτερινής ζωής της.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
ΤΗΝ PREMIUM

Σας περιμένουμε και του χρόνου

Μην αφήνετε το δρόμο να σας σταματήσει

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΙΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Azure Μονοήμερες Κρουαζιέρες

Ιδιωτικές εκδρομές στην Ελλάδα

V.I.P. Προστασία

Ιδιωτικές εκδρομές με ελικόπτερο

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ;

Ανακαλύψτε τη γοητευτική πόλη της Αθήνας όπως ποτέ άλλοτε. Βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά της δυναμικής πρωτεύουσας της Ελλάδας μέσα από τις αποκλειστικές μας ιδιωτικές ξεναγήσεις και τις προσωποποιημένες ημερήσιες εξορμήσεις μας.

Ιδιωτική ξενάγηση μισής ημέρας Αθήνα

Ιδιωτική ξενάγηση μισής ημέρας Αθήνα

Ανακαλύψτε τα καλύτερα σημεία της Αθήνας με την αποκλειστική μας ιδιωτική ξενάγηση διάρκειας 5 ωρών. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης και να απολαύσετε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της.

Ολοήμερη ιδιωτική ξενάγηση Αθήνα

Ολοήμερη ιδιωτική ξενάγηση Αθήνα

Ιδιωτική περιήγηση στην Αθήνα με την 8ωρη ιδιωτική μας περιήγηση. Η περιήγησή μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντάς σας μια ολόκληρη μέρα με αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες.

Εκδρομές Πολιτισμού, Τέχνης & Μουσείων στην Αθήνα

Εκδρομές Πολιτισμού, Τέχνης & Μουσείων στην Αθήνα

Ξεκινήστε μια συναρπαστική 6-ωρη ξενάγηση στην Αθήνα, βυθίζοντας τον εαυτό σας στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής τέχνης και πολιτισμού από διαφορετικές εποχές.

Εκδρομές με σκάφος και ιδιωτικές κρουαζιέρες στην Αθήνα

Εκδρομές με σκάφος και ιδιωτικές κρουαζιέρες στην Αθήνα

Καλωσορίσατε στην ιδιωτική μας κρουαζιέρα με πλοίαρχο στην Αθήνα, όπου σας περιμένει ένας κόσμος από γαλάζια θαύματα. Ξεκινήστε μια πραγματικά μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.