Συνοδείες Ασφαλείας

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τη βέλτιστη προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας αναθέτοντας άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς και συνοδούς ασφαλείας για τις μετακινήσεις προσωπικοτήτων. Οι οδηγοί μας καθώς και οι συνοδοί ασφαλείας είναι έμπειροι, αποφασιστικοί και ικανοί να αντιμετωπίσουν κάθε είδους κίνδυνο που μπορεί να προκύψει κατά τη μετακίνησή σας.

Δείτε περισσότερα »

Μεταφορές με Ελικόπτερο στην Αθήνα

Ενοικίαση ελικοπτέρων για όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα. Ναυλώστε ένα ελικόπτερο από την Αθήνα για τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη και απολαύστε τη θέα του Αιγαίου από ψηλά. Μη διστάσετε αν θέλετε να απολαύσετε τη διαμονή σας στο Amanzoe στο Πόρτο Χέλι, νοικιάστε ένα ελικόπτερο, καθίστε αναπαυτικά και νιώστε σαν VIP

Ζητήστε αυτήν την υπηρεσία »

Ιδιωτικές εκδρομές στην Ελλάδα

Ενοικιάστε το πολυτελές αυτοκίνητο σας οδηγό και εξερευνήστε εξαιρετικούς προορισμούς στην Αθήνα όπως η Μάνη, το Ναύπλιο, ο Μυστράς, τα Μετέωρα ή οι Δελφοί. Απολαύστε νόστιμα γεύματα σε ελληνικές παραδοσιακές ταβέρνες και νιώστε την ελληνική φιλοξενία.

Δείτε περισσότερα »

Εκδρομές με ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων

Απολαύστε μια εμπειρία περιήγησης με αυτοκίνηση και οδηγήστε το πολυτελές σας αυτοκίνητο (SUV, Minivan, γιατί όχι και ένα πολυτελές σπορ κάμπριο)

Δείτε περισσότερα »

Εξυπηρέτηση V.I.P Πελατών

Ειδικές Υπηρεσίες & Ενοικιάσεις Πολυτελών Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα!

“Η Premium Rent a Car” προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ειδικές υπηρεσίες και ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα και όχι μόνο. Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και θέλοντας να σας προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες, δημιουργήσαμε πρόσθετες ενότητες υπηρεσιών όπως:

V.I.P Close Protection: Οδηγοί Ασφαλείας με πολυτελές αυτοκίνητο, Υπηρεσίες Ασφάλειας Εκδηλώσεων, Υπηρεσίες Ασφάλειας Κατοικιών, Επόπτης Εκδηλώσεων Πόρτας

Ιδιωτικές εκδρομές: Πολυτελείς εκδρομές για μήνα του μέλιτος, Πολιτιστική Κληρονομιά, εκδρομές στα ελληνικά νησιά, ημερήσιες εκδρομές, χριστιανικές εκδρομές

Ενοικίαση Ελικοπτέρων: Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο θέρετρο Amanazoe, Μύκονο, Σαντορίνη κ.λπ.

Δρομολόγια Self-Drive: Πολυτελή SUV, Range Rover Vogue, Porsche cayenne ή Minivan Mercedes V-Class για να εξερευνήσετε την Ελλάδα.

Ειδικές Υπηρεσίες σημαίνει εξατομικευμένο αίτημα για πελάτες που γνωρίζουν καλά τι θέλουν. Απολαύστε τη νυχτερινή σας έξοδο υπό την προστασία καλά εκπαιδευμένων σωματοφυλάκων ή συνδυάστε ένα νοικιασμένο πολυτελές αυτοκίνητο με οδηγό/σωματοφύλακα ή νοικιάστε ένα ελικόπτερο για να αποφύγετε το πλήθος και τις μεγάλες αποστάσεις.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε την Ελλάδα επιλέγοντας μια ιδιωτική περιήγηση με πλήρες δρομολόγιο και ιδιώτη οδηγό, ξενοδοχεία 5* και πολυτελή αυτοκίνητα για να εξερευνήσετε το ορόσημο της UNESCO.

Ό,τι κι αν διαλέξετε, να είστε σίγουροι ότι θα είστε ασφαλείς και θα φτάσετε με στυλ!