Αυτοκίνητα με Οδηγό Θεσσαλονίκη

VIP Μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

Όταν κάνετε κράτηση για ενα αυτοκίνητό με οδηγό στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, πρέπει να γνωρίζετε ότι θα φτάσει στην ώρα του – κάθε φορά – και θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Το να καθυστερήσετε σε μια συνάντηση ή να χάσετε μια πτήση δεν αποτελεί επιλογή. Χρειάζεστε επίσης ένα επίπεδο υπηρεσιών που είστε περήφανοι που προσφέρετε σε έναν από τους πελάτες σας.

Ο οδηγός μας είναι ευγενικός, επαγγελματίας και διακριτικός και κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Όταν μπείτε σε ένα από τα αυτοκίνητά μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το άτομο που σας οδηγεί είναι επαγγελματίας οδηγός. Κάντε την κράτηση σας με προτεραιότητας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω email, τηλεφώνου ή online και λάβετε πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας καλώντας μας οποιαδήποτε στιγμή.

Με τις υπηρεσίες αυτοκινήτου με οδηγό στη Θεσσαλονίκη, που κυμαίνονται από πολυτελή σεντάν όπως η Mercedes S Class και πολυτελή SUV ή αυτόματα minivan με οδηγό όπως η Mercedes V-Class, ο αξιόπιστος στόλος μας έχει την ευελιξία να ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και μέγεθος πάρτι. Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας γραμμένο πάνω, θα σας μεταφέρει τις αποσκευές σας στο αυτοκίνητο και θα σας προσφέρει μεταλλικό νερό, αναψυκτικά και μαντηλάκια ως καλωσόρισμα. στη Θεσσαλονίκη μετά την πολύωρη πτήση σας.

Το προσωπικό μας στην Θεσσαλονικη είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για να εξασφαλίσει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες σωφέρ που περιλαμβάνουν:

  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ή οπουδήποτε στη Θεσσαλονίκη
  • Ωριαία / καθημερινή ή 24ωρη πλήρης υπηρεσία μεταφοράς,
  • Ιδιωτικές εκδρομές στη Θεσσαλονίκη,
  • Οικογενειακές γιορτές,
  • Μεταφορά διασήμων και VIP στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης,
  • Επαγγελματικές Μεταφορές
  • Προσαρμοσμένο πρόγραμμα ταξιδιού για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας

Ένα ζεστό χαμόγελο και ένας ευγενικός χαιρετισμός είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον οδηγό μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ή στο ξενοδοχείο σας στην Αθήνα. Ο οδηγός σας είναι πολύ πειθαρχημένος και καλά εκπαιδευμένος, με άριστη γνώση της περιοχής, για να σας φτάσει στον προορισμό σας με ασφάλεια και έγκαιρα.