Πολυτελή Αυτοκίνητα με Οδηγό Αθήνα

Ιδιωτικές Μεταφορές Αεροδρομίου Αθηνών & Εξατομικευμένες Διαδρομές για VIP

Η 24/7 υπηρεσία μας σωφέρ στην Αθήνα προσφέρει αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες επικοινωνίας και μεταφοράς για εσάς ή τους πελάτες σας. Επιλέξτε από μια σειρά πολυτελών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων μοντέλων SUV όπως η Porsche Cayenne S, η Mercedes GLE και η Range Rover ή πολυτελή μίνι βαν όπως η Mercedes V-Class και το Vito Tourer.

Παρέχουμε έγκαιρη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή οπουδήποτε στην Αθήνα, καθώς και ωριαίες ή καθημερινές υπηρεσίες μεταφοράς, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, οικογενειακές γιορτές, μεταφορές VIP, επαγγελματικές μεταφορές και προσαρμοσμένα ταξιδιωτικά προγράμματα.

Οι έμπειροι και ευγενικοί οδηγοί μας γνωρίζουν την Αθήνα και θα φροντίσουν να φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και χωρίς άγχος. Κατά την άφιξή σας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, οι επαγγελματίες σωφέρ μας θα σας περιμένουν με μια ταμπέλα με το όνομά σας και θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας και θα σας προσφέρουν αναψυκτικά και ποτά ως δώρο καλωσορίσματος.

Τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα στελεχώνονται από φιλικό και φιλόξενο προσωπικό που είναι διαθέσιμο 24/7 για να παρέχει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες λιμουζίνας. Προσφέρουμε απαράμιλλες υπηρεσίες που είναι προσαρμοσμένες στις προσδοκίες σας και οι οδηγοί μας θα σας υποδεχτούν με ένα ζεστό χαμόγελο και ευγενικό χαιρετισμό κατά την άφιξή σας.