Υπηρεσία Μεταφοράς Αεροδρόμιο Αθηνών & VIP Transfers

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ MERCEDES S-CLASS

Η μεταφορά με οδηγό είναι ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αυτοκίνητα με σωφέρ σε μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων, είναι η καλύτερη επιλογή, σας παρέχει πολλά πλεονεκτήματα όπως μια μεγάλη γκάμα πολυτελών αυτοκινήτων σε πολλές κατηγορίες (SUV, Luxury Sedan ή Minivan) με οδηγό.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ SUV ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ

Οι υπηρεσίες ιδιωτικού σωφέρ της εταιρείας μας είναι ένα αξιόπιστο και προσιτό μέσο μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αυτοκίνητα με σωφέρ σε μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων, είναι η καλύτερη επιλογή, σας παρέχει πολλά πλεονεκτήματα όπως μια μεγάλη γκάμα πολυτελών αυτοκινήτων σε πολλές κατηγορίες (SUV, Luxury Sedan ή Minivan) με οδηγό.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΙΝΙ ΒΑΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αν θέλετε να μετακινήστε με σωφέρ, αλλά δεν ψάχνετε για ένα πολυτελές αυτοκίνητο υψηλής ποιότητας, τότε ρίξτε μια ματιά στο Skoda Superb καθώς είναι ένα εξαιρετικό σεντάν που είναι κατάλληλο για σοφέρ. Έχει πολύ χώρο, αρκετό για να φιλοξενήσει εύκολα ακόμα και ψηλούς ανθρώπους στο πίσω μέρος, ενώ υπάρχουν και πολλές δυνατότητες άνεσης για τους επιβάτες.