Πολυτελή αυτοκίνητα με οδηγό

Καλώς ήρθατε σε μια ασύγκριτη εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης! Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε σε ένα ταξίδι υψηλής αισθητικής, όπου ο επαγγελματίας και αδειούχος οδηγός μας δίνει προτεραιότητα όχι μόνο στο να σας μεταφέρει με ασφάλεια από το σημείο Α στο σημείο Β, αλλά και στο να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία που υπερβαίνει τις προσδοκίες σας. Μπείτε σε έναν κόσμο όπου η πολυτέλεια συναντά την ασφάλεια και η άνεση γίνεται προνόμιο.

Οι [Premium] υπηρεσίες μας

Η Premium Rent a Car σας προσκαλεί σε έναν κόσμο πολυτέλειας, άνεσης και ευκολίας μέσω των υπηρεσιών πολυτελούς σωφέρ που διαθέτουμε. Ένας έξυπνος τρόπος να εξερευνήσετε την πόλη, να παρακολουθήσετε συναντήσεις ή ακόμα και να οργανώσετε μεγάλες εκδηλώσεις.

Φροντίζουμε κάθε κράτηση να είναι μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε πως λειτουργεί:

  • 1

    Υποβάλετε το δρομολόγιό σας ή επιλέξτε από τις προκαθορισμένες υπηρεσίες μας.

  • 2

    Λάβετε μια διαφανή, σταθερή προσφορά για την προτεινόμενη υπηρεσία και κάντε κράτηση για το όχημά σας.

  • 3

    Απολαύστε το ταξίδι σας με έναν επαγγελματία, αδειούχο οδηγό

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες οδηγού
για τους Premium πελάτες μας στην Αθήνα

Οι υπηρεσίες σωφέρ για εκδηλώσεις και εκθέσεις μεγάλης κλίμακας είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη λύση μεταφοράς. Με την εκ των προτέρων κράτηση των υπηρεσιών μας, σας διαβεβαιώνουμε για την έγκαιρη παραλαβή, διασφαλίζοντας ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως και ενισχύοντας την επαγγελματική σας εικόνα μέσω μιας οικονομικά αποδοτικής λύσης.

Επιπλέον, η υπηρεσία σωφέρ μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο αποδοτική όταν επιλέγετε μεγαλύτερα οχήματα, όπως μίνι βαν Mercedes ή μίνι λεωφορεία όπως το Mercedes Sprinter. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το κόστος ανά άτομο μειώνεται σημαντικά.

Υπηρεσίες σωφέρ για επιχειρηματίες

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία της πλοήγησης, της στάθμευσης και της οδήγησης. Αντίθετα, εστιάστε στη δουλειά σας, στην προετοιμασία ή απλά χαλαρώστε ενώ οι έμπειροι οδηγοί μας φροντίζουν τα υπόλοιπα. Δεν είναι απλώς μια βόλτα. είναι μια ευκαιρία να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητά σας.

Εντυπωσιάστε πελάτες και συνεργάτες με τις premium υπηρεσίες σωφέρ που διαθέτουμε, αφήνοντας μια θετική και διαρκή εντύπωση. Για επαγγελματικά ταξίδια, η εξατομικευμένη υπηρεσία οδηγών μας εγγυάται ακρίβεια για όλους τους συνεργάτες, διασφαλίζοντας ότι θα φτάσουν εγκαίρως σε συναντήσεις, εκδηλώσεις και άλλες υποχρεώσεις.

Εκδηλώσεις & Εκθέσεις

Οι υπηρεσίες σωφέρ για εκδηλώσεις και εκθέσεις μεγάλης κλίμακας είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη λύση μεταφοράς. Με την εκ των προτέρων κράτηση των υπηρεσιών μας, σας διαβεβαιώνουμε για την έγκαιρη παραλαβή, διασφαλίζοντας ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως και ενισχύοντας την επαγγελματική σας εικόνα μέσω μιας οικονομικά αποδοτικής λύσης.

Επιπλέον, η υπηρεσία σωφέρ μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο αποδοτική όταν επιλέγετε μεγαλύτερα οχήματα, όπως μίνι βαν Mercedes ή μίνι λεωφορεία όπως το Mercedes Sprinter. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το κόστος ανά άτομο μειώνεται σημαντικά.

Μεταφορές Αεροδρομίου& Λιμανιού

Βελτιώστε την ταξιδιωτική σας εμπειρία από τη στιγμή που προσγειώνεστε στο αεροδρόμιο ή σε οποιοδήποτε λιμάνι με τις αποκλειστικές μας υπηρεσίες οδηγού αεροδρομίου.

Κάνοντας κράτηση μιας ιδιωτικής υπηρεσίας οδηγού εκ των προτέρων, ένας αδειούχος οδηγός θα σας περιμένει στο τερματικό σταθμό, κρατώντας μια πινακίδα που αναγράφει το όνομά σας. Να είστε σίγουροι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τυχόν καθυστερήσεις, καθώς παρακολουθούμε σχολαστικά την ακριβή ώρα άφιξης της πτήσης ή του πλοίου σας.

Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, ο σωφέρ μας όχι μόνο θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας αλλά και θα σας συνοδεύσει σε ένα άψογο πολυτελές όχημα, εφοδιασμένο με αναψυκτικά και υγρά μαντηλάκια.

Στη συνέχεια, απλά χαλαρώστε σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου ο οδηγός μας θα προσαρμόσει τη μουσική καθώς και τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ξεχάστε τις μεγάλες ουρές για ταξί. Αντιθέτως, απολαύστε μια ομαλή μετάβαση από το ένα μέρος στο άλλο με μια γρήγορη αναχώρηση από το σημείο άφιξής σας.

Μεταφορές Ξενοδοχείου

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι μια πολυτελής υπηρεσία αυτοκινήτου με σωφέρ παρέχει μια πιο κομψή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, και αυτή η εμπειρία δεν είναι απλώς εμπορική όταν μπαίνετε στο όχημα. Ο οδηγός σας θα ενημερώσει την άφιξή του είτε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας είτε απευθείας σε εσάς, εξαλείφοντας τυχόν χρόνο αναμονής.

Ένας συνεπής και ευγενικός οδηγός θα είναι έτοιμος να σας παραλάβει, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξασφαλίσει μια εκλεπτυσμένη και ευχάριστη βόλτα σε κάθε περίσταση.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με οχήματα υψηλής ποιότητας που συντηρούνται σχολαστικά σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Είτε πρόκειται για μια εκδήλωση, μια βραδινή έξοδο, μια βόλτα για ψώνια ή ένα δείπνο, απολαύστε την πολυτέλεια της μεταφοράς χωρίς προβλήματα.

Περιηγήσεις στην Πόλη, Αξιοθέατα & Εκδρομές

Η Αθήνα, με πληθώρα από ιστορικά μνημεία, πολιτιστικούς θησαυρούς και ζωντανές γειτονιές, περιμένει να την εξερευνήσετε. Οι υπηρεσίες οδηγού μας σας εγγυώνται ότι θα τα ζήσετε όλα με ευκολία και άνεση, επισκεπτόμενοι όχι μόνο τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε, αλλά και τα κρυμμένα διαμάντια εκτός της πεπατημένης διαδρομής.

Προσαρμόστε το δρομολόγιό σας στις προτιμήσεις σας, εξαλείφοντας την ανάγκη να εξαρτάστε από τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή τα ταξί.

Αναγνωρίζουμε την αξία του χρόνου σας, γι’ αυτό και οι υπηρεσίες οδηγών μας δίνουν προτεραιότητα στην ακρίβεια και την αξιοπιστία. Βασιστείτε σε εμάς ότι θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και χωρίς άγχος εμπειρία.

Ειδικές Εκδηλώσεις

Είτε πρόκειται για την εκδήλωση Ποσειδώνια είτε για τη διευκόλυνση των μεταφορικών αναγκών μιας μεγάλης εταιρείας παραγωγής που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, είμαστε εξοπλισμένοι να παρέχουμε απαράμιλλη πολυτέλεια και αποτελεσματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το κόστος όσο και το χρόνο.

Εγγυόμαστε την απρόσκοπτη εκτέλεση κάθε πτυχής της μεταφοράς της εκδήλωσής σας, κατανοώντας τις μοναδικές απαιτήσεις της μετακίνησης του καστ, του πληρώματος και του εξοπλισμού σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Ο ευέλικτος στόλος μας αποτελείται από μοντέλα προσαρμοσμένα για να ανταποκρίνονται στις δυναμικές απαιτήσεις της παραγωγής σας, προσφέροντας ένα συνδυασμό πολυτέλειας και λειτουργικότητας. Είτε περιηγείστε σε αστικές περιοχές είτε φτάνετε σε απομακρυσμένες τοποθεσίες γυρισμάτων, η ομάδα μας εξασφαλίζει μια ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία μεταφοράς, επιτρέποντας στην ομάδα παραγωγής να επικεντρωθεί στη δημιουργία κινηματογραφικών αριστουργημάτων.

Ιδιωτικές Μεταφορές & Αυτοκίνητα με Οδηγό Αθήνα Ελλάδα!

Είμαστε η πιο αξιόπιστη υπηρεσία οδηγών στην Αθήνα!

Όταν σκέφτεστε για πολυτελή ταξίδια στην Αθήνα ή γενικά στην Ελλάδα, μια ιδιωτική υπηρεσία σωφέρ είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Είμαστε η πιο αξιόπιστη υπηρεσία οδηγών στην Αθήνα που θα κάνει το ταξίδι σας στην Ελλάδα μια άνετη και χωρίς άγχος εμπειρία. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας παρέχουν ευγενική εξυπηρέτηση και διακρίνονται για την καλοσύνη, την υπομονή και την ηρεμία τους.

Γνωρίζοντας τα πάντα για την Αθήνα και διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα πολυτελών οχημάτων, εγγυόμαστε μια ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία εξερεύνησης των όμορφων παραλιών της Αθήνας και της διάσημης νυχτερινής ζωής της. Επιλέξτε ένα από τα πολυτελή και τελευταία μας προσθήκη, μαύρο SUV με προσωπικό οδηγό, Range Rover Vogue, Porsche Cayenne ή minivan Mercedes V-Class, εάν είστε εταιρική ομάδα ή οικογένεια που επιθυμείτε να γνωρίσετε την Αθήνα. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, κλείστε μια Mercedes S-Class και απολαύστε την ως VIP.

Ελέγχουμε όλες τις πτήσεις, επομένως, να είστε βέβαιοι ότι ο οδηγός σας θα σας περιμένει ακόμη κι αν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή καθυστερήσει. Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί οδηγοί μας θα σας περιμένουν κρατώντας έναν πίνακα με το όνομά σας, θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας και θα σας συνοδεύσουν στο όχημά σας, όπου αναψυκτικά και ποτά θα σας περιμένουν ως καλωσόρισμα μετά την πτήση σας. Η πληρωμή θα γίνει επίσης εκ των προτέρων, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, εκτός από το να απολαύσετε το ταξίδι.