Ιδιωτικές εκδρομές στην Ελλάδα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ενοικιάστε το πολυτελές αυτοκίνητο σας οδηγό και εξερευνήστε εξαιρετικούς προορισμούς στην Αθήνα όπως η Μάνη, το Ναύπλιο, ο Μυστράς, τα Μετέωρα ή οι Δελφοί. Απολαύστε νόστιμα γεύματα σε ελληνικές παραδοσιακές ταβέρνες και νιώστε την ελληνική φιλοξενία.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αφήστε μας να οργανώσουμε το ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα! Πολυτελή αυτοκίνητα, ρομαντικά ξενοδοχεία και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Για κάθε περίσταση, όρκους ανανέωσης, προτάσεις γάμου ή απλώς ταξίδι του μέλιτος, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φύγετε από την Ελλάδα με αξέχαστες στιγμές.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ταξιδέψτε στη μαγευτική Ελλάδα με το ενοικιασμένο πολυτελές αυτοκίνητό σας με τον δικό σας ρυθμό, κάνοντας στάση σε γραφικά χωριά, δειπνήστε σε φιλόξενα εστιατόρια όποτε και όπου θέλετε. Το έμπειρο προσωπικό μας θα παρέχει πληροφορίες για τον προγραμματισμό δρομολογίων, διαδρομές οδικών ταξιδιών και πολλές κατηγορίες ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ενοικιάστε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και εξερευνήστε τα περισσότερα μνημεία πολιτισμού και πολιτιστικής κληρονομιάς στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Εάν βαριέστε να οδηγήσετε, προσλάβετε έναν επαγγελματία οδηγό και καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη βόλτα!