Ενοικίαση Μίνι βαν Αθήνα

Ενοικιάστε ένα Μινι βαν για οικογενειακές διακοπές

Η ενοικίαση μίνι βαν στην Ελλάδα είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, παρά ένα μικρότερο όχημα σε περίπτωση που ταξιδεύετε με παιδιά και οικογένεια. Τα μίνι βαν έχουν άφθονο χώρο για αποσκευές και είναι χαμηλά στο έδαφος, οπότε ακόμη και τα μικρότερα παιδιά μπορούν να τα ανέβουν με ευκολία, είναι αυτόματο που καθιστά το ταξίδι πολύ ομαλό.

Τα ενοικιαζόμενα μίνι βαν που παρέχει η εταιρεία μας, είναι ιδανικά για οδικά ταξίδια στην Ελλάδα, καθώς διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, όπως μίνι ψυγεία, φιμε τζάμια και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για άνετη και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία. Επιπλέον τα μίνι βαν έχουν τον μεγαλύτερο χώρο έτσι μπορείτε να πάρετε μαζί σας καροτσάκια (αν έχετε μωρά ή παιδιά) ή ακόμα και ποδήλατα για περιπετειώδεις διακοπές εκτός της Αθήνας.
Επιπλέον, για μια πιο συγκεντρωμένη κίνηση, οι πλευρικές πόρτες ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού, ένα αρκετά βολικό χαρακτηριστικό όταν οδηγείτε με παιδιά και θέλετε τη μέγιστη ασφάλεια στο δρόμο.

Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα μίνι βαν με 8 ή 9 θέσεις σε όλη την Ελλάδα, όπως Mercedes Vito, Mercedes V-class. Εάν η παρέα σας είναι μεγαλύτερη ενοικιάστε ένα μίνι bus 17 θέσεων με οδηγό καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σας αντί να χρειάζεστε δύο ή περισσότερα οχήματα έτσι θα κερδίσετε χρήματα και θα ευχαριστηθείτε τις ανέσεις που παρέχονται με την ενοικίαση μίνι βαν με οδηγό
Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από μίνι βαν προς ενοικίαση στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα μίνι βαν στη Μύκονο, στην Κρήτη, στη Σαντορίνη, στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι ίσως η πιο πρακτική επιλογή για τις οικογενειακές σας διακοπές.

Όσον αφορά την παράδοση του μίνι βαν, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η διαδικασία δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μετά την ενοικίαση μπορείτε να επιλέξετε ποια ώρα και ποιο μέρος είναι βολικό εσάς για να κανονίσουμε την παράδοση. Αν φτάσετε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ένας εκπρόσωπός μας θα σας συναντήσει και θα σας χαιρετήσει στην αίθουσα άφιξης και θα σας συνοδεύσει στο όχημα. Εάν επιθυμείτε να κάνετε ιδιωτική μεταφορά στο ξενοδοχείο σας και μετά να παραλάβετε το όχημά σας, μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τις ιδιωτικές υπηρεσίες σοφέρ.

Ενοικιάστε ένα Μίνι βαν στην Αθήνα και ξεκινήστε για να εξερευνήσετε τα πιο υπέροχα μέρη της Ελλάδας με την οικογένεια σας η με φίλους.