Ιδιωτικές μεταφορές Αεροδρόμιο Αθηνών

Όταν σκέφτεστε για πολυτελείς διακοπές στην Αθήνα ή γενικά στην Ελλάδα, είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση για μια ιδιωτική υπηρεσία αυτοκινήτου με οδηγό εκ των προτέρων σημαίνει επίσης ένα πολύ πιο γρήγορο ταξίδι στο ξενοδοχείο σας.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη υπηρεσία οδηγών στην Αθήνα που θα κάνει το ταξίδι σας στην Ελλάδα μια άνετη και χωρίς άγχος εμπειρία. Οι επαγγελματίες οδηγοί μας παρέχουν ευγενική εξυπηρέτηση και διακρίνονται για την καλοσύνη, την υπομονή και την ηρεμία τους.

Γνωρίζοντας τα μέσα και τα έξω της Αθήνας καθώς και την κατοχή μιας μεγάλης γκάμα πολυτελών οχημάτων, εγγυόμαστε έναν ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο να γνωρίσετε τις όμορφες παραλίες της Αθήνας και τη διάσημη νυχτερινή ζωή της.

Επιλέξτε ένα από τα πολυτελή και τελευταία μας προσθήκη, μαύρο SUV με προσωπικό οδηγό, Range Rover Vogue, Porsche Cayenne ή minivan Mercedes V-Class, εάν είστε εταιρική ομάδα ή οικογένεια που επιθυμείτε να γνωρίσετε την Αθήνα.

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, ενοικιάστε μια Mercedes S-Class με οδηγό και απολαύστε τη μεταχείριση ως VIP.

Ελέγχουμε όλες τις πτήσεις, επομένως, να είστε βέβαιοι ότι ο οδηγός σας θα σας περιμένει ακόμη κι αν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή καθυστερήσει.

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί οδηγοί μας θα σας περιμένουν κρατώντας έναν πίνακα με το όνομά σας, θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας και θα σας συνοδεύσουν στο όχημά σας, όπου αναψυκτικά και ποτά θα σας περιμένουν ως καλωσόρισμα μετά την πτήση σας.

Η πληρωμή θα γίνει επίσης εκ των προτέρων, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, εκτός από το να απολαύσετε το ταξίδι.