VIP Συνοδείες Ασφαλείας

Η Εταιρία μας έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και στις ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης απέναντί στους πελάτες της και στις ανάγκες τους δημιούργησε μια επιπλέον υπηρεσία το ” VIP CLOSE PROTECTION ”.

H δημιουργία του ” VIP CLOSE PROTECTION ” ξεκίνησε από την ανάγκη των πελατών μας να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς σε κάθε τους δραστηριότητα και εμείς φυσικά την υλοποιήσαμε στον υπέρτατο βαθμό έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς σε κάθε σας βήμα.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε θέματα ασφαλείας είναι πάντα δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Για εμάς το ” VIP CLOSE PROTECTION ” δεν είναι μόνο μια υπηρεσία αλλά ευθύνη και αγάπη, για αυτό και επιλέγουμε με πολύ προσοχή τους ανθρώπους που μας πλαισιώνουν. Η εχεμύθεια, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν.

Συνοδευτικές ομάδες ασφαλείας αποτελούμενες από μηχανές, πολυτελή αυτοκίνητα, γιοτ, ελικόπτερα σας εγγυούνται την απόλυτα ασφαλή μεταφορά σας σε meetings,συνέδρια, Parties, διακοπές, γάμους καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Tο προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο στην πρόληψη και καταστολή επιθέσεων επισήμων προσώπων και στη διαχείριση αντιμετώπισης απειλών. Με πιστοποιήσεις Πρώτων Βοηθειών, Ασφαλούς Οδήγησης, Αυτοάμυνας, Πυροπροστασίας και Ναυαγοσωστικής καλύπτουμε όλο το φάσμα της ασφάλειας των ανθρώπων που θα μας εμπιστευτούν.

Παρέχουμε μια πολύ εξειδικευμένη ομάδα για την ασφάλειά σας. Οι υπηρεσίες VIP στενής προστασίας & σωματοφυλάκων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα είναι καλά εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση.
Δείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα της ομάδας μας:
  • Τα προσωπικό ασφαλείας μας χαρακτηρίζεται από τιμιότητα & ακεραιότητα και είναι απολύτως αξιόπιστο. Υπάρχουν στιγμές που ένας φύλακας πρέπει να εργάζεται μόνος του και πρέπει να είναι αξιόπιστος για να παραμείνει σε εγρήγορση. Η τιμιότητα είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση και διατήρηση της εμπιστοσύνης. Προτεραιότητα μας είναι να διασφαλιστεί ότι ένας φρουρός ασφαλείας δεν έχει ποινικό μητρώο.
  • Οι κορυφαίοι μας φρουροί ασφαλείας έχουν παρακολουθήσει εκτεταμένη εκπαίδευση για να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση του ρόλου εργασίας τους.
  • Οι καλύτεροι φρουροί ασφαλείας μας διαθέτουν υψηλό επίπεδο εμπειρίας και μπορούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από απειλές και σενάρια – είτε παρέχοντάς υπηρεσίες για ένα φεστιβάλ είτε για τη προστασία ενός VIP προσώπου. Πολλοί από τους φρουρούς μας έχουν στρατιωτική εμπειρία στην αντιμετώπιση εχθρικών και υψηλού κινδύνου καταστάσεων.
  • Ένας φύλακας ασφαλείας πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζει μια πιθανή απειλή ή διαταραχή γρήγορα και αποτελεσματικά, υπολογίζοντας την κατάσταση, τους ανθρώπους και το περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.
  • Το να γνωρίζεις πότε να οδηγήσεις, καθώς και πότε πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες, είναι ένα κρίσιμο ποιοτικό επίπεδο που πρέπει να διαθέτουν οι φύλακες ασφαλείας. Η ικανότητα ηγεσίας είναι επιτακτική για τη διατήρηση της ασφάλειας του πελάτη. Ένας καλός φύλακας θα γνωρίζει πότε να επιβάλει τις απαραίτητες πρακτικές και κοινή λογική για να εξαλείψει μια πιθανή απειλή. Η τήρηση ενός αυστηρού κώδικα είναι επίσης σημαντική, αν και θα υπάρξουν περιπτώσεις όπου μια πορεία δράσης αλλάζει προκειμένου να διατηρηθεί ο πελάτης ασφαλής ή ότι πληρούνται οι νομικές απαιτήσεις.
  • Η ικανότητα διατήρησης υψηλών επιπέδων φυσικής κατάστασης είναι κρίσιμη ποιότητα οποιουδήποτε φύλακα ασφαλείας, καθώς είναι πιθανό ότι θα είναι πολύ δραστήριοι καθ ‘όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας φύλακας ασφαλείας πρέπει να περιπολεί σε μια μεγάλη περιοχή ή να ξεπεράσει έναν εγκληματία στον τόπο της επιχείρησής σας. Οι φρουροί ασφαλείας μας είναι υγιείς, ευκίνητοι και σωματικά αξιόπιστοι, επιτρέποντάς τους να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και την πελατεία τους όταν απαιτείται.
  • Το άριστο προσωπικό ασφαλείας θα είναι ήρεμο αλλά επιθετικό ανά πάσα στιγμή. Αυτές οι δεξιότητες είναι το κλειδί για την επίλυση καταστάσεων που περιλαμβάνουν σύγκρουση. Επιπλέον, ο σεβασμός για εκείνους με τους οποίους εργάζεται είναι ένα θεμελιώδες μέρος της εργασίας
  • Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου ένας φύλακας ασφαλείας θα πρέπει να είναι ορατά παρών, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πότε και πώς να αναμειγνύονται προκειμένου να μειωθεί η αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει ένα περιστατικό.
  • Οι καλύτεροι φύλακες είναι εκείνοι που είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους, εκείνοι που ζουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους και εκείνοι που εκτιμούν την ανθρώπινη ζωή πάνω απ ‘όλα. Αυτοί οι φύλακες είναι οι πιο αφοσιωμένοι, πιστοί και εργατικοί που θα βρείτε.
  • Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφαλείας, όπως ασφάλεια για εκδηλώσεις, προστασία VIP, στενή προστασία σε όλους τους πελάτες μας – νέους και υπάρχοντες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο το προσωπικό ασφαλείας μας εμφανίζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων εργασίας και κατάρτισης.

Αν ψάχνετε για έναν εξαιρετικό φύλακα ασφαλείας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μιλήστε με ένα μέλος της επαγγελματικής, φιλικής ομάδας μας για περαιτέρω συμβουλές και πληροφορίες.