Ενοικιάσεις Πολυτελών Αυτοκινήτων με οδηγό

Οι υπηρεσίες μας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και υπηρεσίες οδηγου στην Αθηνα είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εγγυόμαστε επαγγελματική και αξιόπιστη επικοινωνία, διάθεση αυτοκινήτου με οδηγό είτε για εσάς είτε για τους πελάτες σας στην Αθηνα!

Γνωρίζοντας τα μυστικά της ομορφης Αθηνας καθώς και μια μεγάλη ποικιλία πολυτελών οχημάτων, εγγυόμαστε έναν ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο για να γνωρίσετε τις όμορφες παραλίες της Αθηνας και τη διάσημη νυχτερινή ζωή της. Επιλέξτε από τα τελευταία μοντέλα των πολυτελών μινι βαν όπως τα Mercedes V-Class και Mercedes Vito Tourer ή από τα πιο πρόσφατα SUV διαθέσιμα προς ενοικίαση, όπως το ολοκαίνουργιο Mercedes GLE, το Porsche Cayenne S & Land Rover Range Rover!

Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί οδηγοί σας περιμένουν να κρατάτε έμια ταμπελα με το όνομά σας πάνω σε αυτό, θα σας εξυπηρετήσουμε με τις αποσκευές σας και να σας συνοδεύσουμε στο όχημά σας όπου θα σας περιμένουν αναψυκτικά και νερο μετά την πτήση σας.

Διασφαλίζουμε ότι το επαγγελματικό προσωπικό μας και τα τέλεια συντηρημένα οχήματα θα σας φέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και χωρίς άγχος. Άψογη εξυπηρέτηση με λιμουζίνα, ειδικά προσαρμοσμένη στις προσδοκίες σας.

Το φιλόξενο προσωπικό μας στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για να εξασφαλίσει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες λιμουζίνας που περιλαμβάνουν:

  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ή οπουδήποτε στην Αθήνα (νυχτερινοί χώροι, παραλίες)
  • Ωριαία / καθημερινή ή 24ωρη πλήρης υπηρεσία μεταφοράς,
  • Εκδρομές στην Αθήνα,
  • Οικογενειακές γιορτές,
  • Μεταφορές διασημοτήτων και VIP
  • Επαγγελματικές Μεταφορές
  • Προσαρμοσμένο πρόγραμμα ταξιδιού για να καλύψει τις ανάγκες σας,

Ένα ζεστό χαμόγελο και ένας ευγενικός χαιρετισμός θα είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τους οδηγούς μας στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Οι επαγγελματίες σωφέρ μας είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένοι και άρτια εκπαιδευμένοι, με άριστη γνώση της Αθήνας, προκειμένου να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και έγκαιρα.