Ενοικίαση SUV για Απόδραση στη Πελοπόννησο

Οργανώστε μια ρομαντική απόδραση ενοικιάζοντάς ένα πολυτελές SUV που θα σας επιτρέψει να επισκεφθείτε μέρη που δεν έχετε φανταστεί και κρυφές διαδρομές της Πελοποννήσου και γενικότερα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από το αεροδρόμιο της Αθήνας η από το χώρο σας μιας και μπορούμε να σας παραδώσουμε το SUV οπού εσείς θέλετε, και ακολουθήστε την ακτογραμμή του Σαρωνικού κόλπου με μια πρώτη στάση στο διάσημο κανάλι της Κορίνθου για ξεκούραση και πανοραμικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, θα επιβιβαστείτε στο SUV σας για να συνεχίσετε το ταξίδι σας με ένα μπουκάλι δροσερό νερό, καθώς όλα τα SUV – Τζιπ μας παρέχουν μίνι ψυγείο και σκούρα τζάμια για άνετη και χαλαρωτική εμπειρία οδήγησης.

Απολαύστε την πανοραμική θέα από παλιές εκκλησίες και παραδοσιακά χωριά και ανακαλύψτε την ιστορία της Μονεμβασιάς και τις βυζαντινές εκκλησίες του Μυστρά.

Ανακαλύψτε την κουλτούρα και την ιστορία της Ελλάδας με την ενοικίασης ενός SUV, καθίστε στα δερμάτινα καθίσματα, απολαύστε τη θέα από την πανοραμική ηλιοροφή και επισκεφθείτε τα προτεινόμενα μέρη μας που δεν βλέπουν ποτέ οι περισσότεροι τουρίστες. Μετά την ενοικίαση του SUV σας, ο οδηγός μας θα σας συναντήσει και θα σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο της Αθήνας, θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε κατά το ταξίδι σας στην Ελλάδα.

Μετά την ενοικίαση του SUV σας στην Αθήνα, η έμπειρη ομάδα μας θα σας προσφέρει 24ωρη υποστήριξη για να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς ταλαιπωρία. Επίσης παρέχουμε 24ωρη οδική βοήθεια καθώς και υπηρεσίες θυρωρείου για κρατήσεις ξενοδοχείων ή εστιατορίων.

Προχωρήστε και νοικιάστε ένα SUV – 4Χ4 σε όλη Ελλάδα στις καλύτερες εγγυημένες τιμές!