Ενοικίαση Σπορ Αυτοκινήτων Κρήτη

Ενοικιάσεις Σπορ Αυτοκινήτων Κρήτη

Ερχεται το καλοκαίρι! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν βλέπεις την ώρα να ξεκινήσεις τις διακοπές σου σε έναν ιδιαίτερο προορισμό στην Κρήτη. Η ενοικίαση σπορ αυτοκινήτου στην Κρήτη είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς άγχος! Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σπορ αυτοκίνητο σε όλη την Κρήτη, με δωρεάν παράδοση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου με το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το παραθαλάσσιο μέρος της Ελούντας ή των Χανίων ή όποιο άλλο μέρος θέλετε να δείτε. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, διακοπές χωρίς τέσσερις τροχούς δεν υπάρχουν!

Αν και πολλές φορές αναγκαζόμαστε να αφήσουμε το αγαπημένο μας αυτοκίνητο ενόψει των διακοπών, σας δίνουμε την επιλογή να νοικιάσετε ένα σπορ αυτοκίνητο. Στον στόλο μας θα βρείτε τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα κάμπριο ή κουπέ προς ενοικίαση σε όλη την Κρήτη. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Νοικιάστε μια Porsche Carrera 911 και πυροδοτήστε το πάθος σας. Οι ενοικιάσεις σπορ αυτοκινήτων σε όλη την Κρήτη (Ελούντα, Χανιά, αεροδρόμιο Ηρακλείου, Άγιος Νικόλαος) είναι τώρα διαθέσιμες από την Premium Rent a Car© απλά επιλέξτε το όχημα που σας ταιριάζει καλύτερα όπως BMW 420, Mercedes C-Class Convertible, Όλος ο στόλος μας έρχεται με μεγάλη γκάμα σπορ αυτοκινήτων για να εστιάσετε αποκλειστικά στις διακοπές σας.

SPORTS CAR

Mercedes C-Class Cabrio Look AMG

Mercedes C-Class Cabrio Look AMG

SPORTS CAR, Car Rentals
Η νέα Mercedes-Benz C-Class με εμφάνιση AMG είναι τόσο εντυπωσιακή όσο φαίνεται! Υπέροχο design και κομψό σαλόνι. Νοικιάστε μια Mercedes C-Class Convertible στην Αθήνα και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε. Ενοικίαση κάμπριο σπορ αυτοκινήτου στην Αθήνα Ελλάδα από την Premium Rent a Car! Νοικιάστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας και δείτε την Αθήνα από διαφορετική οπτική γωνία!
SPORTS CAR
Αυτόματο
A/C
4 Επιβάτες
2.000 κυβικά
Ξεκινήστε από 150,00
BMW 420i Convertible MY23

BMW 420i Convertible MY23

SPORTS CAR, Car Rentals
Είναι το καλύτερο μεσαίου μεγέθους σπορ κάμπριο στην κατηγορία; Ίσως... Θα σας ενθουσιάσει; Σίγουρα... Απολαύστε το 4θέσιο κάμπριο στην Αθήνα. Ενοικίαση σπορ αυτοκινήτου στην Αθήνα! BMW 420i Cabrio ενοικίαση στην Αθήνα μόνο από την Premium Rent a Car!
SPORTS CAR
Αυτόματο
A/C
4 Επιβάτες
2.000 κυβικά
Ξεκινήστε από 200,00
Porsche Boxster Convertible MY22

Porsche Boxster Convertible MY22

SPORTS CAR, Car Rentals
Το αυτοκίνητο της απόδρασής σας έφτασε και είναι πιο όμορφο από ποτέ... Ρίξτε την κορυφή και απολαύστε τον ιδανικό συνδυασμό απόλαυσης, απόδοσης, ασφάλειας και ήλιου! Ενοικίαση σπορ αυτοκινήτου στην Αθήνα! Porsche Boxster PDK ενοικίαση στην Αθήνα μόνο από την Premium Rent a Car!
SPORTS CAR
Αυτόματο
A/C
2 Επιβάτες
2.000 κυβικά
Ξεκινήστε από 320,00
Porsche Carrera 3.4 PDK 991

Porsche Carrera 3.4 PDK 991

SPORTS CAR, Car Rentals
Το πιο εμβληματικό σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο, εκλεπτυσμένο και… καλύτερο από ποτέ! Η νέα Porsche Carrera 991 PDK διατίθεται προς ενοικίαση μόνο από την Premium Rent a Car©. Ενοικίαση σπορ αυτοκινήτου στην Αθήνα! Ενοικίαση Porsche Carrera στην Αθήνα μόνο από την Premium Rent a Car!
SPORTS CAR
Αυτόματο
A/C
4 Επιβάτες
3.000 κυβικά
Ξεκινήστε από 350,00