4 ώρες ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό Μύκονος

Σχεδιάζετε διακοπές στην Μύκονο και χρειάζεστε ιδιωτικό σοφέρ με πολυτελές όχημα; Κάντε κράτηση το αυτοκίνητό σας με οδηγό στην Μύκονο και φτιάξτε το δικό σας πρόγραμμα, με τους δικούς σας ρυθμούς, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για ταξί και να αποφύγετε τα δημόσια μέσα μεταφοράς. Απολαύστε την διαδρομή και αποκτήστε την γοητεία του νησιού.

Μεταξύ μας, σε ποιον δεν αρέσει η ιδέα να αφήσουμε έναν επαγγελματία σοφέρ να φροντίζει τα πάντα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας;

Κλείστε τις υπηρεσίες του ιδιωτικού σας οδηγού με ένα πολυτελές SUV ή ένα Minivan Mercedes V-Class είτε για σύντομο χρονικό διάστημα είτε για όλη την ημέρα και βγείτε έξω, πηγαίνετε για ψώνια, διασκεδάστε, πιείτε όση σαμπάνια (μην ξεχνάτε το ούζο…) εσείς θέλετε. Οι κορυφαίοι, πολύγλωσσοι σοφέρ μας στην Μύκονο θα είναι εκεί για να σας μεταφέρουν πίσω στο σπίτι όποτε θέλετε ή να σας μεταφέρουν στο επόμενο κλαμπ για όσους το θέλουν.

Α, αναφέραμε την παραλία; Υπάρχουν τόσα πολλά beach clubs στο νησί και θέλετε να τα επισκεφτείτε όλα. Αφήστε το σε εμάς και την επαγγελματική μας ομάδα σωφέρ.