Αεροδρόμιο Χανίων (CHQ)

Ο στόλος των πολυτελών αυτοκινήτων μας είναι διαθέσιμος προς ενοικίαση τώρα από την “Premium Rent a Car” στα Χανιά στις καλύτερες τιμές! Ενοικιάστε πολυτελές αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Χανίων (CHQ), σπορ αυτοκίνητο, SUV (4×4) ή αυτόματο μίνι βαν και χαλαρώστε δίπλα στη θάλασσα. Επίσης μπορείτε να μας ζητήσετε υπηρεσίες λιμουζίνας με ιδιωτικό σοφέρ εκεί για να μετακινηθείτε χωρίς ταλαιπωρία!

Ενοικιάστε minivan 7 ή 8 θέσεων στην Κρήτη με εγγυημένο μοντέλο, δωρεάν παράδοση στην πόλη των Χανίων ή στο αεροδρόμιο των Χανίων. Ενοικιάστε σήμερα ένα αυτόματο minivan σε όλη την Κρήτη για την οικογένειά σας!

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, παρέχοντας οχήματα κορυφαίας ποιότητας, είτε για αναψυχή είτε για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και φροντίζουμε η επίσκεψή σας στα Χανιά της Κρήτης να είναι μια υπέροχη και μοναδική εμπειρία!

Έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε στα Χανιά; Μπορείτε να επιλέξετε ενοικίαση Porsche Cayenne, Range Rover, Carrera, στο αεροδρόμιο των Χανίων για να εξερευνήσετε το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας! ή να ενοικιάσετε ένα μίνι βαν Mercedes V-Class για να απολαύσετε τις διακοπές σας με την οικογένειά σας ή με τους φίλους σας!

Πολύγλωσσοι επαγγελματίες οδηγοί, ειδικά εκπαιδευμένοι για να χειρίζονται πελάτες υψηλής ποιότητας, πάντα ενημερωμένοι για να δίνουν τις καλύτερες προτάσεις. 24/7 Ομάδα υποστήριξης Ευέλικτη πολιτική ακύρωσης. Γρήγορη & Εύκολη κράτηση