Απαλλαγή ζημίας από σύγκρουση

Τι είναι η απαλλαγή από ζημιά σύγκρουσης (Collision Damage Waiver CDW – Απαλλαγή μεικτής ασφάλισης) στο τομέα των ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων?

Η απαλλαγή μεικτής ασφάλισης είναι μια συμφωνία με μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην οποία ο ενοικιαστής απαλλάσσεται από την ευθύνη για ζημιά σύγκρουσης στο όχημα έναντι αμοιβής, από συγκεκριμένα ποσά και άνω. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο ενοικιαστής καλείται να πληρώσει το ποσό της ζημιάς μέχρι και τη συμφωνηθείσα απαλλαγή μεικτής ασφάλισης.

Στην εταιρεία μας, η μεικτή ασφάλιση είναι υποχρεωτική και περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο ενοικίασης αυτοκινήτου. Έτσι ο ενοικιαστής έχει “κύρια”” κάλυψη για ατυχήματα ή ζημιές μέσω της πιστωτικής του κάρτα η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ενοικίαση αυτοκίνητου. Το κόστος της απαλλαγής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του τύπου του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου κ.α

Παρακάτω, θα δείτε τα ποσά της απαλλαγής ευθύνης ζημiιών:

  • Mercedes C-Class/ Skoda Superb/ Volkswagen Passat – Touran / Citroen C4: €1,500.00
  • BMW 420/ Mercedes C-Class Convertible/ Mercedes Vito: €2,000.00
  • Mercedes E-Class/ Mercedes V-Class/ Porsche Carrera/ Porsche Boxster/ SUV: €3,000.00
  • Mercedes S-Class/ Range Rover VOGUE €4,000

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας, το αντίστοιχο ποσό θα χρεωθεί στην πιστωτική κάρτα του οδηγού. Το ποσό αυτό θα παραμείνει δεσμευμένο μεχρι την λήξη της ενοικίασης και τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αφού διαπιστωθεί ότι το αυτοκίνητο παραλήφθηκε στην ίδια κατάσταση, το ποσό θα επιστραφεί με την προϋπόθεση ότι δεν εκκρεμεί κάποια άλλη οικονομική υποχρέωση του μισθωτή.

Στην εταιρεία μας έχετε την δυνατότητα μείωσης της απαλλαγής μεικτής ασφάλισης με επιπλέον κόστος. Ανατρέξτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.