Υπηρεσίες Σωφέρ Μύκονος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων με οδηγο στη Μύκονο!

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων με σοφέρ στο αεροδρόμιο της Μυκόνου για ταξίδια αναψυχής, ιδιωτικές μεταφορές από το αεροδρόμιο και ειδικές περιστάσεις. Γνωρίζοντας τα μυστικά της Μυκόνου καθώς και μια μεγάλη ποικιλία πολυτελών οχημάτων, εγγυόμαστε έναν ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο για να γνωρίσετε τις όμορφες παραλίες της Μυκόνου και τη διάσημη νυχτερινή ζωή της.

Επιλέξτε από τα τελευταία μοντέλα των πολυτελών μινι βαν όπως τα Mercedes V-Class και Mercedes Vito Tourer ή από τα πιο πρόσφατα SUV διαθέσιμα προς ενοικίαση, όπως το ολοκαίνουργιο Mercedes GLE, το Porsche Cayenne S & Land Rover Range Rover! Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί οδηγοί σας περιμένουν να κρατάτε έμια ταμπελα με το όνομά σας πάνω σε αυτό, θα σας εξυπηρετήσουμε με τις αποσκευές σας και να σας συνοδεύσουμε στο όχημά σας όπου θα σας περιμένουν αναψυκτικά και νερο μετά την πτήση σας.

Διασφαλίζουμε ότι το επαγγελματικό προσωπικό μας και τα τέλεια συντηρημένα οχήματα θα σας φέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και χωρίς άγχος. Άψογη εξυπηρέτηση με λιμουζίνα, ειδικά προσαρμοσμένη στις προσδοκίες σας. Το φιλόξενο προσωπικό μας στη Μύκονο είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για να εξασφαλίσει έγκαιρες και αξιόπιστες υπηρεσίες λιμουζίνας που περιλαμβάνουν:

  • Ιδιωτικές VIP μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μυκόνου
  • Ωριαία / καθημερινή ή 24ωρη πλήρης υπηρεσία μεταφοράς,
  • Εκδρομές στη Μύκονο,
  • Οικογενειακές γιορτές,
  • Μεταφορές διασημοτήτων και VIP
  • Επαγγελματικές Μεταφορές
  • Προσαρμοσμένο πρόγραμμα ταξιδιού για να καλύψει τις ανάγκες σας,

Ένα ζεστό χαμόγελο και ένας ευγενικός χαιρετισμός θα είναι οι πρώτες εντυπώσεις των οδηγών μας στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Οι επαγγελματίες σωφέρ μας είναι άκρως πειθαρχημένοι και άρτια εκπαιδευμένοι, με άριστη γνώση της Μυκόνου για να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και έγκαιρα.