Αυτοκίνητα με Οδηγό Μύκονος

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων με οδηγο στη Μύκονο!

Οι υπηρεσίες μας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και υπηρεσίες οδηγου στη Μύκονο είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εγγυόμαστε επαγγελματική και αξιόπιστη επικοινωνία, διάθεση και εξυπηρέτηση με αυτοκίνητο είτε για εσάς είτε για τους πελάτες σας στη Μύκονο!

Γνωρίζοντας τα μυστικά της Μυκόνου καθώς και μια μεγάλη ποικιλία πολυτελών οχημάτων, εγγυόμαστε έναν ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο για να γνωρίσετε τις όμορφες παραλίες της Μυκόνου και τη διάσημη νυχτερινή ζωή της.

Επιλέξτε από τα τελευταία μοντέλα των πολυτελών μινι βαν όπως τα Mercedes V-Class και Mercedes Vito Tourer ή από τα πιο πρόσφατα SUV διαθέσιμα προς ενοικίαση, όπως το ολοκαίνουργιο Mercedes GLE, το Porsche Cayenne S & Land Rover Range Rover!

Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί οδηγοί σας περιμένουν να κρατάτε έμια ταμπελα με το όνομά σας πάνω σε αυτό, θα σας εξυπηρετήσουμε με τις αποσκευές σας και να σας συνοδεύσουμε στο όχημά σας όπου θα σας περιμένουν αναψυκτικά και νερο μετά την πτήση σας.

Διασφαλίζουμε ότι το επαγγελματικό προσωπικό μας και τα τέλεια συντηρημένα οχήματα θα σας φέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και χωρίς άγχος. Άψογη εξυπηρέτηση με λιμουζίνα, ειδικά προσαρμοσμένη στις προσδοκίες σας.

Μερικές απο τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε:  

  • Μεταφορά από τον προορισμό σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία
  • Disposal Services για όσες ώρες εσείς θέλετε 
  • Τουρ στη Σαντορίνη για εσάς ή τους πελάτες σας
  • Μεταφορά υψηλών προσώπων 
  • Μεταφορά διασημοτήτων 
  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες στις ανάγκες σας