Εκδρομές με Ενοικίαση Πολυτελών Αυτοκινήτων

car

΅Εκδρομή με ενοικίαση Μίνι Βαν

Ενοικιάστε ένα αυτόματο μίνι βαν τύπου Mercedes Vito 9 θέσεων ή ένα αυτόματο πολυτελές μίνι βαν Mercedes V-Class για την οικογενειακή σας περιήγηση με αυτοκίνηση και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ταξιδιού στην Ελλάδα με ένα ευρύχωρο οικογενειακό αυτοκίνητο. Εξερευνήστε τις κρυμμένες ομορφιές με τον δικό σας ρυθμό, επισκεφτείτε παραδοσιακά χωριά και γευτείτε την ελληνική κουζίνα σε μικρές ταβέρνες.

REQUEST MORE INFORMATION
 
car

Εκδρομή με Ενοικίαση SUV

Απολαύστε μεγάλη άνεση και ιδιωτικότητα επιλέγοντας μια περιήγηση με ένα την ενοικίαση ενός SUV. Ενοικιάστε μέσα απο έναν μεγάλο στόλο (ένα Range Rover, Porsche Cayenne κτλ σε μια περιήγηση πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει ξενοδοχεία 5 αστέρων, εστιατόρια με αστέρι Michelin και φιλοξενία γιοτ στην Αθήνα

REQUEST MORE INFORMATION
 
car

Προσωπική περιήγηση με ενα πολυτελές αυτοκίνητο

Ενοικιάστε ενα πολυτελές αυτοκίνητο (SUV, Minivan ή πολυτελές σεντάν) και μετακινηθείτε μεταξύ Αθήνας και Πελοποννήσου ή Στερεάς Ελλάδας για να δείτε αξιοθέατα της γραφικής περιοχής, συμπεριλαμβανομένων μεσαιωνικών χωριών, ωραιότερων χωριών που θα δοκιμάσετε ελληνικές λιχουδιές στο δρόμο σας από μια ξενάγηση με αυτοκίνηση. την ελευθερία να τροποποιήσετε το πρόγραμμά σας όπως εσείς επιλέγετε.

REQUEST MORE INFORMATION