Ενοικίαση Μίνι βαν Αθήνα

Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα ολοκαίνουργιο αυτόματο μίνι βαν, όπως το Mercedes Vito 9 θέσεων ή μια πολυτελή Mercedes V-Class Extra Long Edition. Εάν είστε μεγαλύτερη ομάδα, έχετε την επιλογή να νοικιάσετε ένα Mercedes Sprinter 17 θέσεων με επαγγελματία οδηγό από την εταιρεία μας. Τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση και την ασφάλεια των οχημάτων μας, καθώς ολόκληρος ο στόλος μας διατηρείται με τα καλύτερα πρότυπα. Από τα σωστά νέα ελαστικά μέχρι την καλύτερη δυνατή λειτουργία του κλιματιστικού, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που θα καταστρέψει το ταξίδι σας.

Μάντεψε? Εάν δεν θέλετε να οδηγείτε στις διακοπές σας, παρέχουμε ενοικίαση μίνι βαν με οδηγό. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ενοικίασης minivan με οδηγό στην Ελλάδα, καθώς οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας κάνουν να νιώσετε VIP. Καθίστε αναπαυτικά στα πίσω καθίσματα και απολαύστε το ταξίδι σας στην Ελλάδα.

Εάν επιθυμείτε να έχετε ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ή να έχετε VIP επισκέπτες και προσωπικότητες για ταξίδια, συνέδρια ή εκδηλώσεις γάμου, οι υπηρεσίες ιδιωτικού σοφέρ minivan που προσφέρουμε είναι η σωστή λύση. Δείτε παρακάτω μερικά μοντέλα από τον στόλο μας.

Minivan Rentals

fleet-entry

Mercedes V-Class Extra Long

fleet-entry

Mercedes V-Class Extra Long MY23

fleet-entry

Mercedes Vito Tourer 9 seats

fleet-entry

Mercedes Sprinter 17 seats with driver

fleet-entry

Citroen C4 Grand Picasso 7 seats

fleet-entry

Mercedes Viano Automatic 9 seats

fleet-entry

Volkswagen Touran 7 Seats