Avada Car Dealer News

Πολυτελή Αυτοκίνητα με οδηγό στην Σαντορίνη

Τα καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα με σοφέρ στη Σαντορίνη

 

Οι υπηρεσίες μας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό σε όλη τη Σαντορίνη είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εγγυόμαστε επαγγελματική και αξιόπιστη επικοινωνία, διάθεση και εξυπηρέτηση με αυτοκίνητο είτε για εσάς είτε για τους πελάτες σας στην Σαντορίνη!

Γνωρίζοντας τα μυστικά της όμορφης Σαντορίνης καθώς και μια μεγάλη ποικιλία πολυτελών οχημάτων, εγγυόμαστε έναν ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο για να γνωρίσετε τις όμορφες παραλίες της Σαντορίνης και τη διάσημη νυχτερινή ζωή της.

Επιλέξτε από τα τελευταία μοντέλα των πολυτελών μινι βαν όπως τα Mercedes V-Class και Mercedes Vito Tourer ή από τα πιο πρόσφατα SUV διαθέσιμα προς ενοικίαση, όπως το ολοκαίνουργιο Mercedes GLE, το Porsche Cayenne S & Land Rover Range Rover!

Κατά την άφιξή σας στη Σαντορίνη ή οπουδήποτε αλλού (στην περιοχή της Οίας ή στα Φηρά) οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί σοφέρ μας θα σας περιμένουν κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας, θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας και θα σας συνοδεύσουν στο όχημά σας όπου μπορείτε να απολαύσετε αναψυκτικά και νερό μετά την πτήση σας.

Διασφαλίζουμε ότι το επαγγελματικό προσωπικό μας και τα τέλεια συντηρημένα οχήματα θα σας φέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και χωρίς άγχος. Άψογη εξυπηρέτηση με λιμουζίνα, ειδικά προσαρμοσμένη στις προσδοκίες σας.

Το φιλόξενο προσωπικό μας στη Σαντορίνη είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για να εξασφαλίσει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες λιμουζίνας που περιλαμβάνουν:

  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ή οπουδήποτε στη Σαντορίνη (νυχτερινοί χώροι, παραλίες)
  • Ωριαία / καθημερινή ή 24ωρη πλήρης υπηρεσία μεταφοράς,
  • Εκδρομές στη Σαντορίνη,
  • Οικογενειακές γιορτές,
  • Μεταφορές διασημοτήτων και VIP
  • Επαγγελματικές Μεταφορές
  • Προσαρμοσμένο πρόγραμμα ταξιδιού για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας

Ένα ζεστό χαμόγελο και ένας ευγενικός χαιρετισμός θα είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τους οδηγούς μας στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Οι επαγγελματίες σοφέρ μας είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένοι και άρτια εκπαιδευμένοι, με άριστη γνώση της Σαντορίνης, προκειμένου να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και έγκαιρα.

[fusion_tb_comments template_order="" avatar="circle" headings="show" heading_size="2" padding="40" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" animation_direction="left" animation_speed="0.3" /]