Avada Car Dealer News

Πολυτελή Αυτοκίνητα Κρήτη

Πολυτελή Αυτοκίνητα Κρήτη

Σας παρέχουμε τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα προς ενοικίαση στην Κρήτη σε όλες τις κατηγορίες. Ενοικιάσεις SUV, Minivan Rental, Sports cars & Convertible Cars Rental και φυσικά αυτοκίνητα με σοφέρ στην Κρήτη.
Ο στόλος μας αποτελείται από μεγάλες επιλογές από τα καλύτερα μοντέλα όπως Mercedes S class με ή χωρίς οδηγό, ή Mercedes E class ή BMW, Porsche Cayenne, Range Rover, Porsche carrera και πολλά άλλα! Επιλέξτε ένα από τα πολυτελή μας αυτοκίνητα προς ενοικίαση στην Κρήτη, με ειδικές τιμές, και οδηγήστε με ασφάλεια και άνεση, με την οικογένεια ή τους φίλους σας και απολαύστε τις διακοπές σας στο πιο όμορφο νησί της Ελλάδας.

Όλα τα πολυτελή αυτοκίνητα είναι καλά εξοπλισμένα με αερανάρτηση, σύστημα G.P.S, οθόνη τηλεόρασης, δερμάτινο εσωτερικό, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μερικά από τα αυτοκίνητα έχουν επίσης σκούρα πλαϊνά παράθυρα.

Στόχος μας, είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, παρέχοντας οχήματα κορυφαίας ποιότητας, είτε για αναψυχή είτε για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και να βεβαιωθούμε ότι η επίσκεψή σας στην Σαντορίνη θα είναι μια υπέροχη και μοναδική εμπειρία!

[fusion_tb_comments template_order="" avatar="circle" headings="show" heading_size="2" padding="40" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" animation_direction="left" animation_speed="0.3" /]