Avada Car Dealer News

Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Υπηρεσίες Ενοικίασης Αυτοκινήτων & Σοφέρ πολυτελείας στην Ελλάδα

Η εταιρεία μας, Premium Rent a Car ειδικεύεται σε υπηρεσίες σοφέρ και ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται πάντα στις απαιτήσεις σας!

Διαθέτωντας μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων και ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό στοχεύμουμε στην συνεχή βελτίωση του στόλου μας ώστε να φτάσουμε στο όραμα μας. Έχοντας συναλλαγές με το Δημόσιο Τομέα, τις Πρεσβείες, το γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας και άλλα, είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες και την ποιότητά μας καθώς αποδειχθήκαμε αξιόπιστος και επαγγελματίας συνεργάτης.

Διαφάνεια, εμπιστοσύνη και διακριτικότητα είναι οι επιχειρηματικές μας αξίες. Έτσι, οι υπηρεσίες μας με σοφέρ στην Αθήνα είναι η καλύτερη λύση. Οι μεταφορές V.I.P, οι ιδιωτικές μεταφορές και τα αυτοκίνητα με σοφέρ είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημά μας. στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη είτε οπουδήποτε αλλού θελήσετε. Ρίξτε μια ματιά στα οχήματα μας με σωφέρ και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

  • Mercedes S-Class 2018
  • Mercedes E-Class
  • Mercedes V-Class

Επιπλέον προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε κορυφαία οχήματα προς ενοικίαση στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα! Νοικιάστε ένα πολυτελές αυτοκίνητο στη Μύκονο, πολυτελές SUV – πολυτελές κάμπριο ή ζητήστε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σοφέρ και κάντε μια εκπληκτική εμφάνιση.

Ο στόλος μας, που βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα, μπορεί να καλύψει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Νοικιάστε ένα πολυτελές αυτοκίνητο στην Ελούντα της Κρήτης και ταξιδέψτε σε αυτό το όμορφο νησί μόνοι σας ή μπορείτε να ζητήσετε τις υπηρεσίες μας αυτοκίνητο με οδηγό στην Κρήτη και να χαλαρώσετε με τον αξιόπιστο στόλο μας.

  • Mercedes C-Class Cabrio
  • Porsche Carrera 991
  • Porsche Cayenne S
  • Land Rover Range Rover
  • Mercedes GLE

 

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να υπονομέυσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Είτε χρειάζεστε ένα πολυτελές αυτοκίνητο για ενοικίαση στην Αθήνα είτε ζητάτε υπηρεσίες αυτοκινήτου με σοφέρ στην Αθήνα, θέτουμε τον πήχη ψηλά. Προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο το καλύτερο για μια χαρούμενη εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του καθενός.

[fusion_tb_comments template_order="" avatar="circle" headings="show" heading_size="2" padding="40" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" animation_direction="left" animation_speed="0.3" /]