Μίνι βαν Ενοικίαση στη Μύκονο

Ενοικιάστε ένα Minivan στη Μύκονο είτε για τις διακοπές σας είτε για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις

Η εταιρεία μας, Premium Rent a Car ειδικεύεται σε υπηρεσίες σοφέρ και ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων στη Μύκονο! Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται πάντα στις απαιτήσεις σας!

Διαθέτωντας μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων και ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό στοχεύμουμε στην συνεχή βελτίωση του στόλου μας ώστε να φτάσουμε στο όραμα μας. Έχοντας συναλλαγές με το Δημόσιο Τομέα, τις Πρεσβείες, το γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας και άλλα, είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες και την ποιότητά μας καθώς αποδειχθήκαμε αξιόπιστος και επαγγελματίας συνεργάτης.

Διαφάνεια, εμπιστοσύνη και διακριτικότητα είναι οι επιχειρηματικές μας αξίες. Επομένως οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με οδηγό ή ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων χωρίς οδηγό είναι η μοναδική λύση. Μπορείτε να ενοικιάσετε πολυτελές αυτοκίνητο με ή χωρίς οδηγό Με ή χωρίς οδηγό παρέχουμε πολυτελή μετακίνηση στην Αθήνα (Αεροδρόμιο Μυκόνου, Λιμάνι Μυκόνου, Ξενοδοχείο Μύκονος) από μεγάλη γκάμα οχημάτων. Ρίξτε μια ματιά στα οχήματα μας με σωφέρ και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

  • Mercedes S-Class 2023 με οδηγό στην Μύκονο
  • Mercedes E-Class με οδηγό στην Μύκονο
  • Mercedes V-Class με οδηγό στην Μύκονο
  • Mercedes Vito Tourer με οδηγό στην Μύκονο

Επιπλέον, προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε κορυφαία οχήματα προς ενοικίαση στο νησί της Μυκόνου! Ζητήστε SUV – πολυτελές cabrio ή υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σωφέρ και κάντε μια εκπληκτική εμφάνιση.

Ο σταθμός μας στη Μύκονο μπορεί να καλύψει και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις. Νοικιάστε ένα πολυτελές αυτόματο μίνι βαν στη Μύκονο και ταξιδέψτε σε αυτό το όμορφο νησί μόνοι σας ή μπορείτε να ζητήσετε τις υπηρεσίες σωφέρ μας και να χαλαρώσετε με τον αξιόπιστο στόλο μας.

  • Mercedes C-Class Cabrio
  • Porsche Carrera 991
  • Porsche Cayenne S
  • Land Rover Range Rover
  • Mercedes GLE

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να υπονομέυσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Είτε πρόκειται για ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό είτε ενοικίαση πολυτελούς αυτοκινήτου χωρίς οδηγό έχουμε θέσει τον πήχη ψηλά. Προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο το καλύτερο για μια χαρούμενη εμπειρία, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του καθενός.