Ενοικιάσεις Πολυτελών Αυτοκινήτων

Η εταιρία Premium Rent a Car © είναι μια εταιρία ενοικιάσεων πολυτελών αυτοκινήτων με ή χωρίς οδηγό καθώς και υπηρεσίες μεταφορών με οδηγό. Άμεσα συσχετιζόμενη με την εταιρία Private Tours Greece (Επίσημος χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας το 2014) εδρεύει στην Αθήνα και έχει ως στόχο να καλυψει το κενό της αγοράς στον τομέα των πολυτελών ενοικιάσεων. 

Το προσωπικό της εταιρίας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες με άρτια γνώση στο αντικείμενο και σχολαστικοί ως προς την λεπτομέρεια και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.  Ενθουσιώδεις για τα αυτοκίνητα και λειτουργώντας με κύριο γνώμονα εσάς δίνουμε βάση και ακούμε τις ανάγκες σας. Ενώ η διαδικασία ενοικίασης αυτοκονήτου μπορεί να φαίνεται πολύπλοκη, εμείς την απλοποιήσαμε.  Το όραμα μας είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρία ενοικιάσεων πολυτελών αυτοκινήτων και μεταφοράς προσώπων με οδηγό διεξαγοντας τις επαγελλματικές μας δραστηριότες με ασφάλεια, εμπιστοσύνη και διαφάνεια. 

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε συνεχώς στους πελάτες μας εξαιρετικά αυτοκίνητα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες, μέσω μιας φιλικής επικοινωνίας και διασφαλίζει ξέγνοιαστες ενοικιάσεις.  Διαθέτωντας μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων και ένα άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό στοχεύμουμε στην συνεχή βελτίωση του στόλου μας ώστε να φτάσουμε στο όραμα μας. Έχωντας συνάψει συνεργασίες με τον Δημόσιο Τομέα, Πρεσβείες, το γραφείο της Ελληνικής Προεδρείας και πολλές ακόμα με επιτυχία θέλουμε να θεωρούμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης. 

Διαφάνεια, εμπιστοσύνη και διακριτικότητα είναι οι επιχειρηματικές μας αξίες. Επομένως οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων με οδηγό ή ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων χωρίς οδηγό είναι η μοναδική λύση. Μπορείτε να ενοικιάσετε πολυτελές αυτοκίνητο με ή χωρίς οδηγό στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μύκονο, Σαντορίνη είτε οπουδήποτε αλλού θελήσετε. 

Επίσης μπορείτε να ενοικιάσετε σπορ αυτοκίνητο στην Αθήνα και να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά απο τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στην Αθήνα είτε σε έναν απο τους σταθμούς μας στην Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική & Ελούντα. 

  • Mercedes S-Class
  • Mercedes E-Class
  • Mercedes C-Class Convertible
  • Mercedes V-Class
  • Porsche Cayenne 
  • Porsche Carrera PDK
  • Land Rover Range Rover 
  • Mercedes GLE

Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να υπονομέυσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.  Είτε πρόκειται για ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό είτε ενοικίαση πολυτελούς αυτοκινήτου χωρίς οδηγό έχουμε θέσει τον πήχη ψηλά. 

Στην προσπάθεια να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελατές μας σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το website της εταιρίας μας Private Tours Greece - www.tours-greece.gr. Κύριος σκοπός της εταιρία είναι η διοργάνωση τουριστικών πακέτων σε πολλές κατηγορίες όπως Χριστινικές εκδρομές, Διακοπές σε Ελληνικά νησιά καθώς και αρχαιολογικά εκδρομές. 

Με εκτίμηση, 

Η ομάδα της Premium Rent a Car