Avada Car Dealer News

Βόλτα στο Σούνιο με Ενοικίαση Σπορ Αυτοκινήτου

Βόλτα στο Σούνιο με ενοικίαση σπορ αυτοκινήτου στην Αθήνα

Ελάτε σε μας για την ενοικίαση σπορ αυτοκινήτου και μάθετε πώς μπορείτε να οδηγήσετε ένα πολυτελές διθέσιο κάμπριο αυτοκίνητο για μια μέρα! Σας παρέχουμε τα τελευταία μοντέλα σπορ αυτοκινήτων που διατίθενται για ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα για αξέχαστες διακοπές! Η ομάδα μας, σας προσφέρει 24ωρη υποστήριξη και θέλει όλους τους οδηγούς σπορ αυτοκινήτου να είναι ασφαλείς, γι ‘αυτό, μοιραζόμαστε μαζί σας ένα τέλειο προτεινόμενο δρομολόγιο για το καλύτερο οδικό ταξίδι με ένα σπορ αυτοκίνητο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές ενοικίασης σπορ αυτοκινήτου από την εταιρεία μας στην Αθήνα: Σπορ αυτοκίνητα με 2 θέσεις, Σπορ αυτοκίνητα 2 + 2 θέσεις, Sports Coupe ή Cabrio. Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα porsche carrera PDK ή μια Mercedes AMG cabrio 2 + 2 θέσεις αν κάνετε το ταξίδι με φίλους!

Η προτεινόμενη ξενάγησή μας θα ήταν το Cape Sounion – “Cape of Columns”. Κάντε μια επίσκεψη στο Σούνιο, ένα ακρωτήριο που βρίσκεται 69 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Αττικής στην Ελλάδα. Το ακρωτήριο Σούνιο αναφέρεται ως η τοποθεσία των ερειπίων ενός αρχαίου ελληνικού ναού του Ποσειδώνα, του θεού της θάλασσας στην κλασική μυθολογία. Τα ερείπια είναι σκαρφαλωμένα στο ακρωτήρι, περιτριγυρισμένα από τρεις πλευρές από τη θάλασσα. Τα χαλάσματα φέρουν το βαθιά χαραγμένο όνομα του Άγγλου ρομαντικού ποιητή Λόρδου Βύρωνα (1788–1824). Η καλύτερη και δημοφιλής ημερήσια εκδρομή για τουρίστες από την Αθήνα για να δουν ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα πάνω από το Αιγαίο, μέσα από τα ερείπια του ναού ως ένα ένα περιζήτητο θέαμα. Ωστόσο, είναι πολύ πιο ευχάριστο με ένα σπορ αυτοκίνητο, που οδηγεί σε αιχμηρές γωνίες δίπλα στη θάλασσα.

Θα απολαύσετε την οδηγική εμπειρία καθώς όλα τα σπορ αυτοκίνητά μας είναι αυτόματα με πολλά πρόσθετα όπως ηλιοροφή, σκούρα τζάμια, δερμάτινα καθίσματα και πολύ καλά συντηρημένα, ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η ενοικίαση σπορ οχημάτων στην Ελλάδα από την εταιρεία μας θα είναι μια εξαιρετική εμπειρία!

***ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Θα θέλαμε επίσης να επιστήσουμε την προσοχή σας στη σημασία της σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε περίπτωση απροσδόκητου συμβάντος που μπορεί να ακυρώσει ή να διακόψει το ταξίδι σας. Ακολουθεί ο σύνδεσμος για να δείτε τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση: Δείτε εδώ

[fusion_tb_comments template_order="" avatar="circle" headings="show" heading_size="2" padding="40" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" animation_direction="left" animation_speed="0.3" /]